PEPIJN   VAN   BOKHOVEN

ZANGER  |  ACTEUR  |  ZANGCOACHBOEKEN

COACHING


Naast mijn uitvoerende werkzaamheden geef ik ook coaching op het gebied van zang (en in sommige gevallen spel). 

Wat gaan we doen?

Na een kennismakingsles gaan we samen werken aan jouw persoonlijke leerdoelen. Heb je zelf al een idee wat je graag wilt leren? Of zullen we dat samen onderzoeken? Ik pas me aan, aan de wensen en de doelgroep. Ik werk met mijn leerlingen graag aan:

  • Zangtechniek 
  • Het vinden van jouw eigen sound 
  • Durf
  • Performance

De zangtechniek die ik aanbied gaat over onderwerpen zoals: ademsteun, klinkerplaatsing, registers, dynamiek. Ik bied in mijn lessen gepaste oefeningen aan die afkomstig zijn uit verschillende zang/stemmethodes. Denk hierbij aan CVT, EVT, Koblenzer, Lichtenberg en andere methodes. Ik bied oefeningen aan op zowel beginnersniveau als (ver)gevorderd niveau. Het instapniveau is niet belangrijk. Mocht je de specifieke wens hebben om voor een musical- zangopleiding te auditeren, zetten we samen ons beste beentje voor om dit doel te bereiken. 

Onder aan de pagina vind je de tarieven

Ervaringen

Tijdens mijn opleiding Muziektheater leerde ik natuurlijk zingen van de beste zangdocenten, maar volgde ik naast de uitvoerende vakken ook Didactiek lessen. Hier werd de basis gelegd om te kunnen coachen op het gebied van talentontwikkeling. Ik liep hiervoor stage en gaf individuele zanglessen. 

Na mijn opleiding gaf ik musical-les (zang, dans en spel) aan kinderen van 4 t/m 12 jaar bij Telekids Musical School. Hier kon ik mijn eigen technieken op een speelse en fantasierijke manier overbrengen op de verschillende groepen. Ook gaf ik groepsles aan leerlingen van Musicals'Cool in Best. Verder gaf ik regelmatig inval lessen en workshops op verschillende scholen.

Voor Telekids Musical School maakte ik zelf twee kindervoorstellingen waar ik met de leerlingen aan werkte. Hiervoor schreef ik zelf de muziek en het script. Een unieke ervaring voor de leerlingen en mezelf, waarbij ik de voorstelling volledig kon richten op de leerlingen die ik voor me had. Fragmenten van eigen composities zijn hieronder te horen.Tarieven

Tijd

Online

Live

45 minuten

€ 30

€ 35

60 minuten

€ 35

€ 40
Strippenkaart: 5 lessen (45 min)

€ 140

€ 165

Strippenkaart: 10 lessen (45 min)

€ 275

€ 330
Strippenkaart: 5 lessen (1 uur)

€ 162,50

€ 187,50

Strippenkaart: 10 lessen (1 uur)

€ 300

€ 350

De bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. Ben je onder de 21 jaar? Dan betaal je sowieso geen btw!